Medisch centrum Nova

MC NOVA

Reiskliniek

Vaccinatie

Je kunt bij ons terecht voor al je reisvaccinaties!

Als u op reis gaat is het belangrijk dat u goed beschermd bent en de juiste vaccinaties krijgt.

Maak een afspraak bij ons via de beveiligde site reisprik.nl

Tel: 030 2074013

 

Nova reiskliniek is een medische instelling die gespecialiseerd is in reisgerelateerde gezondheidszorg. Hier zijn enkele belangrijke aspecten van wat wij bieden:

 1. Vaccinaties en advies:

  • bieden vaccinaties aan voor reizigers die naar specifieke bestemmingen gaan. We geven advies over welke vaccins nodig zijn op basis van de reisbestemming, de duur van het verblijf en de gezondheidstoestand van de reiziger.
  • We verstrekken ook informatie over malaria-profylaxe, reizigersdiarree, hoogteziekte, en andere gezondheidsrisico’s.
 2. Medisch advies op maat:

  • Reizigers kunnen bij Nova reiskliniek terecht voor persoonlijk gezondheidsadvies. Dit omvat informatie over hygiëne, voedsel en drinkwater, insectenbeten, en andere preventieve maatregelen.
  • Als een reiziger specifieke medische aandoeningen heeft, kan Nova reiskliniek advies geven over hoe hiermee om te gaan tijdens de reis.
 3. Medische zorg tijdens de reis:

  • Nova reiskliniek kan ook medische zorg bieden aan reizigers die tijdens hun reis ziek worden. Dit kan variëren van eenvoudige behandelingen tot doorverwijzing naar lokale ziekenhuizen.
 4. Reisconsultaties:

  • Reizigers kunnen een reisconsultatie plannen bij Nova reiskliniek. Tijdens dit consult worden de gezondheidsrisico’s besproken en worden de nodige vaccinaties toegediend.

Het is raadzaam om een reiskliniek te bezoeken voordat je op reis gaat, vooral als je naar een exotische bestemming gaat of specifieke gezondheidsrisico’s verwacht. De reiskliniek kan je helpen om gezond en veilig te reizen.


E-mail: reiskliniek@mcnova.nl