Medisch centrum Nova

MC NOVA

Soa kliniek

Soa kliniek

Novakliniek is een erkende privékliniek gespecialiseerd in de preventie, diagnose en behandeling van seksueel overdraagbare aandoeningen. Iedereen is bij ons welkom voor een snelle, anonieme en betaalbare SOA test. Novakliniek werkt samen met een vakkundig laboratorium dat ISO gecertificeerd is (Reinier Haga MDC) en BIG-geregistreerde artsen. Onderzoeken en behandelingen door Novakliniek vallen niet onder de verzekerde zorg, u kunt dus volledig anoniem blijven.

Novakliniek is een medische instelling die gespecialiseerd is in het testen, diagnosticeren en behandelen van seksueel overdraagbare aandoeningen (soa’s). Hier zijn enkele belangrijke punten:

  1. Testen en diagnose: Novakliniek biedt tests aan om te controleren op verschillende soa’s, zoals chlamydia, gonorroe, hiv, syfilis, herpes, en meer.

  2. Anonimiteit en vertrouwelijkheid: Novakliniek zorgt voor anonimiteit en vertrouwelijkheid. Je kunt zonder je persoonlijke gegevens te delen, een test laten uitvoeren.

  3. Advies en behandeling: Als je positief test op een soa, zal Novakliniek je adviseren over de behandelingsopties. Ze kunnen ook medicatie voorschrijven of doorverwijzen naar een specialist.

  4. Preventie en voorlichting: Novakliniek biedt ook voorlichting over veilige seks, preventie en het belang van regelmatige tests.

Als je denkt dat je een soa hebt, kun je contact opnemen met ons via Novakliniek.nl (030-8200505). Het is belangrijk om soa’s tijdig te detecteren en te behandelen om verdere verspreiding te voorkomen.